Autamme

Valitessasi ProBambun, valitset arvomme

Toisten ihmisten rahallinen tukeminen on aina jonkun pussista pois. Näppäräähän olisi, jos kyseessä vain ei olisi oma pussi… ja jos vaikka saisi samalla postilaatikkoonsa bambutuotteita. Lyhyesti: jokaista asiakkaalle lähtevää tuotetilausta kohden lahjoitamme yhden parin sukkia jollekin, jolla ei itsellään ole varaa kunnon vaatetukseen. Toisin sanoen sinulle ekoteko (Bambua ekologisempaa raaka-ainetta saa hakea.) ja toisaalta egoteko (Bambu on trendikäs, bambu on cool.) on laadukas vaateparsi yhdelle vähävaraiselle –ja mitä enemmän tilaat, sitä useampaa hädänalaista autat.

Uudet ja laadukkaat vaatteet ovat suurelle osalle länsimaalaisista itsestäänselvyyksiä, ja moni luo sosiaalista statustaan vaatteiden määrällä, brändeillä sekä materiaaleilla. Kuitenkin meillä on Suomessakin paljon ihmisiä, joilla ei ole tähän varaa, ja jotka siksi käyttävät pelkästään kuluneita ja rikkinäisiä vaatteita. Näille vähävaraisille ihmisille ProBambun lahjoittamat sukat ovat aivan erityinen lisä arkeen.

Bambuviskoosi sopii erityisen hyvin auttamis-projekteihimme. Tiesitkö, että kehossa on mekanismi, jonka ansiosta lämpötilan jäähtyessä ensin kylmenevät jalat ja vasta sitten kädet, jotta käsien toimintakyky säilyisi hyvänä mahdollisimman pitkään? Monilla vähävaraisilla henkilöillä ei ole välttämättä mahdollisuuksia maksaa suuria lämmityskustannuksia, jotka etenkin Suomessa todellakin ovat mittavat. Bambuviskoosin hyvä lämmönsäätelykyky ja kyky sitoa lämpöä tulevat siis enemmän kuin tarpeeseen päästessämme sukittamaan Suomen ja Itä-Euroopan puutteenalaisia.

Miksi me teemme tätä? Mikä motivoi meitä? Yksinkertaista. Aloittaessamme toimintaamme määrittelimme perusperiaatteet ja -arvot jatkoa varten. Yksi niistä oli auttaminen. Tahdoimme toimia vastuullisesti ja näimme avun tarjoamisen sitä tarvitseville jopa etuoikeutena. 200 000 lahjoitettua sukkaparia on lähin tavoitteemme tällä hetkellä. Katsotaan mitä keksitään, kunhan ensin päästään, asiakkaidemme avulla totta kai, lähemmäksi tuota tavoitetta.

Pyrimme pitämään toimintamme mahdollisimman avoimena, ja informoimme asiakkaitamme hyväntekeväisyyskampanjan etenemisestä. Lisäksi pyrimme käyttämään auttamisessa vain luotettavia väyliä, joiden kautta tiedämme avun menevän mahdollisimman lyhentämättömänä sitä oikeasti tarvitseville. Lahjoituskohteisiimme pääset tutustumaan alapuolelta.

Tutustu lahjoituskohteisiimme

Itä-Eurooppa

ProBambu sitoutuu lahjoittamaan sukkaparin vähävaraiselle ihmiselle jokaista sukkalähetystä vastaan.

Suomi

ProBambu lahjoittaa Pelastusarmeijalle tänä vuonna 5000 paria sukkia.

Tilaamalla autat vähävaraisia lapsia

Entisen Neuvostoliiton alueella Itä-Euroopassa talouskasvu on hitaampaa kuin muualla Euroopassa. Köyhyys ja syrjäytyneisyys ovat todellisia ongelmia, jotka periytyvät yleensä sukupolvelta toiselle. Osa lapsista on käytännössä orpoja, koska vanhemmat ovat lähteneet töihin ulkomaille. Alueella elää edelleen miljoonia köyhiä lapsia, joilla ei ole varaa perustarvikkeisiin, eikä myöskään mahdollisuutta koulunkäyntiin koulutarvikkeiden puuttumisen takia.

ProBambu haluaa auttaa hädänalaisia lapsia osallistumalla vuoden 2020 Joulupaketti-keräykseen laadukkailla bambusukilla. Keräyksen tavoitteena on koota saksalaisen Christliches Hilfswerk Tabea -nimisen järjestön kanssa 10 000 joulupakettia ja jakaa paketit Itä-Euroopan köyhille lapsille. Kohdemaita ovat Valko-Venäjä, Ukraina, Moldova ja Baltian maat.

Jokainen joulupaketti sisältää pienen herkun, koulu- ja hygieniatarvikkeita, kirjan, vaatteita ja sukat. Ostaessasi meiltä bambusukat, autat siis myös yhtä vähävaraista Itä-Euroopan lasta saamaan itselleen sukkaparin joulupaketin mukana. Joulupaketti on vähävaraiselle lapselle mittaamattoman arvokas. Joulupaketit jaetaan joulun alla 2020 ensisijaisesti lastenkoteihin ja vammaisten lasten laitoksiin, mutta myöskin seurakuntiin, kouluihin, sairaaloihin ja internaatteihin.

ProBambu sitoutuu lahjoittamaan sukkaparin vähävaraiselle ihmiselle jokaista sukkalähetystä vastaan – mitä kauemmin jatkat tilaustasi, sitä enemmän sukkia lahjoitetaan! Tavoitteenamme on lahjoittaa vähävaraisille kaiken kaikkiaan 100 000 sukkaparia.

Keräystavoite on suuri, joten suosittelemme jakamaan bambusukkien hyvää sanomaa myös tuttaville. Bambusukat ovat jalkojen kannalta parempi valinta, sillä materiaali on hengittävää, lämpöä säätelevää ja mukavan pehmeää. Kaiken lisäksi bambusukat ovat trendikkäät!

Kiitos, että autat meitä pääsemään tavoitteeseemme!
Haluamme, että mahdollisimman moni lapsi saisi laadukkaat & lämmittävät bambusukat itselleen.

Meillä on ilo esitellä seuraava lahjoituskohteemme!

Asiakkaamme toivoivat ProBambulta hyväntekeväisyyskohdetta myös koti-Suomesta, joten valitsimme muiden, ulkomaille suuntautuvien kohteidemme rinnalle Suomessa toimivan Pelastusarmeijan. Suomalaisia vähävaraisia tukeva Pelastusarmeija kertoi, että heillä on runsas kysyntä sukista, ja etenkin syksyllä ja talvella menekki on suuri. He siis innostuivat kovasti ProBambun ilmoittaessa, että Pelastusarmeijalle tullaan alkajaisiksi lahjoittamaan 5000 paria sukkia!

Pelastusarmeijalla on Suomessa pitkät perinteet, sillä se on toiminut täällä jo vuodesta 1889 lähtien. Tällä hetkellä Suomessa noin 25 eri paikkakunnalla toimiva hyväntekeväisyysjärjestö tekee sosiaalista auttamistyötä yhteiskunnan vähävaraisten ja syrjäytyneiden hyväksi, tavoitteenaan tukea ihmisiä kokonaisvaltaisesti hengen, sielun ja kehon tarpeissa.

ProBambulle on erittäin tärkeää käyttää vain luotettavia väyliä kaikissa hyväntekeväisyyskampanjoissaan. Pyrimme lopulliseen 100 000 sukkaparin lahjoitustavoitteeseemme antaen tukemme sitä oikeasti tarvitseville – kotimaassa ja ulkomailla.

Huolehtiessamme vähävaraisten hyvinvoinnista maailmalla, emme saa unohtaa, että naapurikin voi tarvita apua. Siksi ProBambu valitsi omiemme hätähuutoihin vastaavan Pelastusarmeijan. Tavoitteemme ovat korkealla, mutta niin on asiakaskuntamme auttamisenhalukin. Kiitos kun pehmität sydämiä ja jalkoja lähellä ja kaukana!

Vinkki! Voit tilata bambusukat myös ystävällesi lahjaksi. Trendikkäät bambusukat säätelevät lämpöä, ovat hengittävää materiaalia ja mukavan pehmeitä.