Bambusukat

ProBambu_Laatu
LAADUKAS
ProBambu_Ekologisuus
EKOLOGINEN
ProBambu_Asiakaspalvelu
TOIMITUS KOTIIN
ProBambu_Hyväntekeväisyys
TILAAMALLA AUTAT
5/5

39.90€

4 paria (sis. postikulut)

PROBAMBU

Bambusukkia

1 %

Asiakkaista pitää bambusukkia vähintään yhtä hyvinä kuin aikaisempia sukkiaan.

1 %

Asiakkaista suosittelisi bambutuotteitamme ystävilleen.

Nilkkasukat

Värit: musta tai valkoinen
Koot: 35-38, 39-42, 43-46

Lyhytvartiset sukat

Värit: musta tai valkoinen
Koot: 35-38, 39-42, 43-46

Pitkät sukat

Värit: musta tai valkoinen
Koot: 35-38, 39-42, 43-46

Hengittävät bambusukat

Bambu on yksi tekstiilituotannon ympäristöystävällisimmistä luonnonmateriaaleista sen nopean uusiutuvuuden vuoksi. Bambu ei tarvitse kasvaakseen kemiallisia lannoitteita eikä suuria vesimääriä, mutta tuottaa silti runsaasti happea ja minimoi kasvihuonekaasuja.

Bambu on kasvattanut suosiotaan tekstiileissä erityisesti ekologisuudesta kiinnostuneiden, mutta myös trenditietoisten keskuudessa. Kuidun sisältämien välittäjäaineiden johdosta materiaali on epäsuotuisa mikrobeille, mikä taas edesauttaa raikkauden tunnetta. Lämmönsäätelyn ansiosta sukat sopivat loistavasti joka säähän.

Tilaamalla autat

ProBambu sitoutuu lahjoittamaan sukkaparin vähävaraiselle ihmiselle jokaista sukkalähetystä vastaan – mitä kauemmin jatkat tilaustasi, sitä enemmän sukkia lahjoitetaan! Tavoitteenamme on lahjoittaa vähävaraisille kaiken kaikkiaan 100 000 sukkaparia. Bambusukat ovat jalkojen kannalta parempi valinta, sillä materiaali on hengittävää, lämpöä säätelevää ja mukavan pehmeää. Kaiken lisäksi bambusukat ovat trendikkäät!

Asiakkaidemme kertomaa

Bambusukka on

  • Mukava jalassa
  • Hengittävä
  • Nopeasti kuivuva
  • Kosteutta siirtävä
  • Lämpöä säätelevä
  • Ympäristöystävällinen

Materiaali

75% bambuviskoosia
22% polyamidia
3% elastaania

Machine-wash-at-30

Muista pestä 30 asteessa

Bambusukkien kierrätysohje

Sukat ovat yksi ihmisen nopeimmin kuluvista vaatekappaleista. Ne ovat jatkuvassa kosketuksessa erilaisten alustojen kanssa ja lisäksi niitä pestään usein, mikä lyhentää sukkien käyttöikää entisestään. Sukkien kulumiseen vaikuttavat myös monet muut seikat, kuten vaikka varpaankynsien leikkaaminen —terävät kynnet saattavat aiheuttaa sukkien ennenaikaisen reikiintymisen. Kuten muutkin sukat, kestävät ProBambunkin sukat pidempään, jos niitä pestään ja hoidetaan oikein. 

Kaikesta huolimatta sukat kuluvat, ja tiedämme, että tuotteemme aiheuttavat tekstiilijätettä. Neljän kuukauden välein saapuva sukkalähetyksemme merkitsee säännöllistä toimitusta suoraan kotiovelle: kuluneet bambusukat on siis helppo vaihtaa aina uusiin. Mutta mitä tehdä vanhoille sukille? Vastuullisuus on meille tärkeä arvo, ja siksi haluamme auttaa edellä mainitun kysymyksen ratkaisemisessa esittelemällä teille muutaman vaihtoehdon.

Vinkkejä sukkien kierrätykseen

Vie käyttökelvottomat sukat kierrätykseen.

Jotkut yritykset ottavat vastaan käyttökelvottomiakin vaatteita (esim. Pelastusarmeija ja Nextiili-kierrätystyöpaja Tampereella). Näin toimit Pelastusarmeijan tapauksessa: laita sukat pussiin, kirjoita pussin päälle tussilla ”tekstiilijäte” ja vie pussi Pelastusarmeijan keräyslaatikkoon.

Käytä sukkia uudenlaisessa tarkoituksessa.

Jos on näppärä käsistään ja halukas kokeilemaan uutta, voi sukkia hyödyntää sellaisenaan tai pienen muokkauksen jälkeen myös esimerkiksi siivousrätteinä, käsinukkeina, säärystiminä, koiran leluina (tennispallo sisään ja solmu perään) tai vaikka golfmailan suojina.

Laita sukat energiajätteeseen tai poltettavaan sekajätteeseen.

Tekstiilijätteen tehokas hyödyntäminen on vasta kehityksen alkuvaiheessa. Haluamme mennä ekologisempaan suuntaan, vaikka täydellisyyteen onkin matkaa vielä. Ei siis ole täysin vastuutonta laittaa sukkia jätteiden sekaan, sillä Suomessa jätteet käsitellään hyvin suomalaisten jätelakien mukaisesti.

(Huom! Bambuviskoosi on biohajoava materiaali, mutta koska ProBambun sukat sisältävät bambuviskoosin (75%) lisäksi myös pienen määrän kankaan kimmoisuudelle välttämätöntä polyamidia (22%) ja elastaania (3%), ei niitä voida heittää biojätteeseen.)

Vieritä ylös

Tilaa puhelimitse

09-4270 4433
(pvm/mpm) ma-pe klo 9-17