fbpx

Bambubokserit

ProBambu_Laatu
LAADUKAS
ProBambu_Ekologisuus
EKOLOGINEN
ProBambu_Asiakaspalvelu
TOIMITUS KOTIIN
ProBambu_Hyväntekeväisyys
TILAAMALLA AUTAT
5/5

44,90€

2 kpl (sis. postikulut)

PROBAMBU

Bambubokserit

Koot:s, m, l, xl, xxl
Katso kokotaulukko

1 %

Asiakkaista pitää bambusukkia vähintään yhtä hyvinä kuin aikaisempia sukkiaan.

1 %

Asiakkaista suosittelisi bambutuotteitamme ystävilleen.

Nilkkasukat

Värit:musta tai valkoinen
Koot: 35-38, 39-42, 43-46

Koot

S, M, L, XL

Pitkät sukat

Värit:musta tai valkoinen
Koot: 35-38, 39-42, 43-46

Asiakkaidemme kertomaa

Bambubokserit ovat

Materiaali

95% bambuviskoosi
5% elastaani

Biohajoavana kuituna bambuviskoosi ei päästä pesun yhteydessä luontoon mikromuovia!

Pesuohjeet

  • Vesipesu 40°
  • Pestävä samansävyisten kanssa
  • Ei suositella huuhteluaineen käyttöä
  • Rumpukuivaus alhaisessa lämpötilassa
  • Silitys kielletty
  • Valkaisu kielletty
  • Kemiallinen pesu kielletty
Machine-wash-at-30

Muista pestä 30 asteessa

Sukkien kierrätysohje

Sukat ovat yksi ihmisen nopeimmin kuluvista vaatekappaleista.Ne ovat jatkuvassa kosketuksessa erilaisten alustojen kanssa ja lisäksi niitä pestään usein, mikä lyhentää sukkien käyttöikää entisestään. Sukkien kulumiseen vaikuttavat myös monet muut seikat, kuten vaikka varpaankynsien leikkaaminen —terävät kynnet saattavat aiheuttaa sukkien ennenaikaisen reikiintymisen. Kuten muutkin sukat, kestävät ProBambunkin sukat pidempään, jos niitä pestään ja hoidetaan oikein. 

Kaikesta huolimatta sukat kuluvat, ja tiedämme, että tuotteemme aiheuttavat tekstiilijätettä. Neljän kuukauden välein saapuva sukkalähetyksemme merkitsee säännöllistä toimitusta suoraan kotiovelle: kuluneet bambusukat on siis helppo vaihtaa aina uusiin. Mutta mitä tehdä vanhoille sukille? Vastuullisuus on meille tärkeä arvo, ja siksi haluamme auttaa edellä mainitun kysymyksen ratkaisemisessa esittelemällä teille muutaman vaihtoehdon.

Vinkkejä sukkien kierrätykseen

Vie käyttökelvottomat sukat kierrätykseen.

Jotkut yritykset ottavat vastaan käyttökelvottomiakin vaatteita (esim. Pelastusarmeija ja Nextiili-kierrätystyöpaja Tampereella). Näin toimit Pelastusarmeijan tapauksessa: laita sukat pussiin, kirjoita pussin päälle tussilla ”tekstiilijäte” ja vie pussi Pelastusarmeijan keräyslaatikkoon.

Käytä sukkia uudenlaisessa tarkoituksessa.

Jos on näppärä käsistään ja halukas kokeilemaan uutta, voi sukkia hyödyntää sellaisenaan tai pienen muokkauksen jälkeen myös esimerkiksi siivousrätteinä, käsinukkeina, säärystiminä, koiran leluina (tennispallo sisään ja solmu perään) tai vaikka golfmailan suojina.

Laita sukat energiajätteeseen tai poltettavaan sekajätteeseen.

Tekstiilijätteen tehokas hyödyntäminen on vasta kehityksen alkuvaiheessa. Haluamme mennä ekologisempaan suuntaan, vaikka täydellisyyteen onkin matkaa vielä. Ei siis ole täysin vastuutonta laittaa sukkia jätteiden sekaan, sillä Suomessa jätteet käsitellään hyvin suomalaisten jätelakien mukaisesti.

( Huom! Bambuviskoosi on biohajoava materiaali, mutta koska ProBambun sukat sisältävät bambuviskoosin (75%) lisäksi myös pienen määrän kankaan kimmoisuudelle välttämätöntä polyamidia (22%) ja elastaania (3%), ei niitä voida heittää biojätteeseen.)

Scroll to Top

Tilaa puhelimitse

09-4270 4433
(pvm/mpm) ma-pe klo 9-17