Tilaa bambukeittiösiivousliinat

Toimitusehdot

Saat bambukeittiösiivousliinat  postilaatikkoosi noin kahden viikon kuluessa tilauksestasi ilman postikuluja.

Lähetys sisältää 4 kpl bambukeittiösiivousliinoja ja 1 kpl keittiöpyyhkeen – keittiöpyyhe tulee automaattisesti bambukeittiösiivousliinatilauksen mukana. Jatkossa saat uuden erän bambukeittiösiivousliinoja 4 kk välein hintaan 44,90€ (sis. postituskulut). Voit milloin tahansa muuttaa toimitusväliä tai keskeyttää tilauksen numerostamme: 09-4270 4433 (pvm/mpm) ma-to 9-17 pe 9-16. Maksat laskun vasta tuotteen saatuasi. Lasku on pakkauksen mukana.

Sinulla on kuluttajansuojalain 6 luvun mukainen oikeus palauttaa tuotteet 14 päivän kuluessa niiden vastaanottamisesta. Palauttaminen onnistuu lähettämällä tuotteet alkuperäispakkauksessa, jonka kyljessä on palautusta varten tarvittavat tiedot. 

Monivärinen keittiösetti: Käyttämätön monivärinen keittiösetti on palautuskelpoinen, mikäli tuotteet ovat myyntikelpoisia. Jos tuotetta on käytetty, se saattaa johtaa palautetun tuotteen arvon alenemiseen. Palautuksen tulee sisältää keittiöpyyhe ja neljä siivousliinaa sekä muu lähetyksen mukana tullut oheismateriaali. Palautuksen tulee sisältää lähetyksen mukana saamasi lasku.

Valkoinen keittiösetti: Käyttämätön valkoinen keittiösetti on palautuskelpoinen, mikäli keittiösetin ympärillä olevaa silkkinauhaa ei ole poistettu. Jos tuotetta on käytetty, se saattaa johtaa palautetun tuotteen arvon alenemiseen. Palautuksen tulee sisältää keittiöpyyhe ja neljä siivousliinaa sekä muu lähetyksen mukana tullut oheismateriaali. Palautuksen tulee sisältää lähetyksen mukana saamasi lasku.

Tuotteen tilaamiseen liittyy maksuvelvollisuus