5/5

“Se on parasta että on ympäristölle hyvä. LOISTAVA imukyky!! Aina mukava saada teiltä paketti :)”

– Jaana 48-v. Pirhiänniemeltä

29,90 € (arvo 39,90 €)
0%

ProBambulla on jo yli 45 000 asiakasta,
joista 97% tunnustaa olevansa pahuksen tyytyväisiä!

Petyt meihin siis vain 3% todennäköisyydellä 😉 Bambun käyttäjät ovat valveutuneita ja moderneja kuluttajia!

Kauppojen rätit alkavat haista heti. Ne ovat heikkolaatuista massa­tuotantoa ja aiheuttavat muovijätettä!

Löysimme sinulle ratkaisun. 4 syytä ostaa ProBambun keittiösiivousliinoja:

Bambusiivousliinat
Kevyt ja kestävä - Sinulle ja luonnolle!

100% BAMBUVISKOOSIA

TUOTANTOPROSESSI & SERTIFIKAATIT

Monivaiheisen prosessin ansiosta kuidun ominaisuuksia pystytään muokkaamaan laajasti – tuloksena ihmerättejä! No ei sentään, mutta kuitenkin parhaita koskaan käyttämiäsi siivousliinoja!

Tekstiiliteollisuus on harvoin täydellisen ekologista, sillä tuotannossa käytetään usein kemiallisia aineita. Valitset kuitenkin vähemmän pahan, kun valitset bambuviskoosin. Pyrimme toimimaan yhteistyössä tehtaiden kanssa, jotka keräävät kemiallisen jätteen tehokkaasti talteen. Valitset parhaan, kun valitset ProBambun!

 

Tuote, jolla on Oeko-tex sertifikaatti, ei saa sisältää terveydelle haitallisia aineita, kuten esimerkiksi torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä. Meille on merkityksellistä ja tärkeää tehdä yhteistyötä sellaisten tahojen kanssa, jotka haluavat toimia vastuullisesti ja valmistaa turvallisia sekä myrkyttömiä tuotteita. Oeko-tex täydentää ProBambun kokonaisvaltaista vastuullisuutta ja tavoitetta ottaa askelia kohti ekologisempaa tekstiilituotantoa.

BSCI on kattava kehys, joka varmistaa, että tekstiilit on valmistettu eettisesti ja sosiaalisesti vastuullisella tavalla. Työntekijöiden hyvinvointia edistetään tarjoamalla ihmisarvoiset työolot, kieltämällä lapsityövoiman käyttäminen ja noudattamalla eettistä liiketoimintaa. Tuotteet valmistetaan kestävistä materiaaleista ja käyttäen ympäristöystävällisiä menetelmiä.

Bambu - Puuta, heinää vai puutaheinää?

Bambuviskoosi valmistetaan bambusta, joka on yksi tekstiiliteollisuuden ekologisimmista lähtöraaka-aineista.

Bambu on ehta heinä, ja sen viljely hellii luontoa! 🥰

Kuinkas pyyhkii? Asiakkaat vastaavat:

Eivät heti ala haisemaan vaikka maitotahroja pyyhkii. Nämä liinat myös kuivuu nopeesti muttei sillailla koppuraisiks kuin useat rätit.

Tekee siivoomisesta mukavaa kun tuntuu niin pehmeältä kädessä.

Imee kaiken veten ja on helppo rutistaa kuivaks, että pistäkää vaa lähettäen lisää!

Nätti ja trendikäs. Loistava imukyky. Pirteät värit.

Jos teet tilauksen, et voi enää ikinä katkaista sitä vaan koko omaisuutesi siirtyy meille! No ei vaan, vähän halpaa huumoria. 

Todellisuudessa moni asiakas halusi lisää bambuliinoja alennettuun hintaan, joten päätimme luoda kestotilausmallin. Voit katkaista tilauksen milloin tahansa (ei ostopakkoa ja asiakaspalvelumme on helppo tavoittaa).

Sinulla ei ole siis lainkaan riskiä – jopa ensimmäisen lähetyksen voi palauttaa, jos päätös kaduttaa (kuluttajansuojalaki), ja tuote on käyttämätön! Testaa keittiösiivousliinoja rauhassa ja tee rauhassa päätös seuraavasta paketista! Kestotilausmalli myös minimoi meidän myyntikustannukset, jolloin voimme tarjota paremmat hinnat – molemmat voittavat!

Ota ansaitsemasi 10 € alennus!
4 kpl bambusiivous­liinoja 29,90 €, saat mukaan keittiöpyyhkeen!

Kestotilaus – Peruuta tilaus koska tahansa! – Postikulut 0 €! – Helposti tavoitettava asiakaspalvelu! – Maksa laskulla!
(30 pv alhaisin hinta: 29,90 € 1. lähetys, 29,90 € jatkolähetykset)

Toimitusehdot

Saat bambukeittiösiivousliinat postilaatikkoosi noin kahden viikon kuluessa tilauksestasi ilman postikuluja.

Lähetys sisältää 4 kpl bambukeittiösiivousliinoja ja 1 kpl keittiöpyyhkeen hintaan 29,90 € – keittiöpyyhe tulee automaattisesti bambukeittiösiivousliinatilauksen mukana. Jatkossa saat uuden erän bambukeittiösiivousliinoja 4 kk välein hintaan 29,90 € (sis. postituskulut). Voit milloin tahansa muuttaa toimitusväliä tai keskeyttää tilauksen numerostamme: 09-4270 4433 (pvm/mpm) ma-to 9-17 pe 9-16. Maksat laskun vasta tuotteen saatuasi. Lasku on pakkauksen mukana.

Sinulla on kuluttajansuojalain 6 luvun mukainen oikeus palauttaa tuotteet 14 päivän kuluessa niiden vastaanottamisesta. Palauttaminen onnistuu lähettämällä tuotteet alkuperäispakkauksessa, jonka kyljessä on palautusta varten tarvittavat tiedot.

Toimitusehdot

Asiakaspalvelu

09-4270 4433
(pvm/mpm) ma-pe klo 9-17
asiakaspalvelu@probambu.fi

Tietosuojaseloste