Kiitos sinulle, asiakkaamme!

Otsikko sen sanoi – koko ProBambun tiimin puolesta haluamme esittää mitä isoimmat kiitokset jokaiselle asiakkaallemme. Tukemalla toimintaamme olet nimittäin mukana myös hyväntekeväisyysprojekteissamme. Jokaista ProBambulta saatua lähetystä kohden lähetämme yhden sukkaparin jollekin vähävaraiselle, sitä kovasti tarvitsevalle ihmiselle. 

Miksi haluamme lahjoittaa hyväntekeväisyyteen? Viime vuonna kokosimme saksalaisen Christliches Hilfswerk Tabea -järjestön kanssa yhteensä 10 000 joulupakettia Itä-Euroopan köyhille lapsille. Projektin kohdemaina toimivat Valko-Venäjä, Ukraina, Moldova sekä Baltian maat, ja paketit jaettiin muun muassa lastenkoteihin sekä vammaisten lasten laitoksiin. Kyseisillä alueilla elää miljoonia köyhiä lapsia, jotka ovat kipeästi avun tarpeessa – esimerkiksi koulunkäynti on heille mahdottomuus, sillä arjen perustarvikkeisiin ei yksinkertaisesti ole varaa. Osallistumalla joulupakettikeräykseen halusimme kantaa oman kortemme kekoon, ja ilahduttaa lapsia laadukkailla bambusukillamme. Lähestulkoon kaikille suomalaisille sukat ovat itsestäänselvyys, joka paikassa näin ei ole. Lahjoituksillamme pystymme konkreettisesti ilahduttamaan, sekä tekemään oikeasti hyvää. 

Tavoitteemme tälle vuodelle on 100 000 lahjoitettua sukkaparia. Tämän saavuttaaksemme olemme jo sopineet lahjoituksista usean kohteen kanssa, sekä Suomessa että myös ulkomailla. Hyväntekeväisyysprojektimme ovat lähteneet hienosti käyntiin: toukokuussa lahjoitimme 5000 paria sukkiamme Suomen Pelastusarmeijan Helsingin sosiaalipalvelukeskuksen avustustyöhön. Kiitos yhteistyöstä!

Ylpeinä saamme kertoa, että heti seuraava lahjoituskohteemme löytyy Suomesta. Tulevan kesän aikana teemme yhteistyötä Sotainvalidien Veljesliiton, Suomen Sotaveteraaniliiton ja Rintamaveteraaniliiton kanssa, lahjoittamalla heille 11 000 sukkaparia jaettavaksi sotiemme veteraaneille, joita arvostamme erittäin paljon. Pidä siis silmät auki – lisää tietoa projektista seuraa kesällä.

Historiikki bambusta ja ilotulitteista

Ilotulitteista tulevat mieleen kovat äänet, kirkas värinäytös ja juhliminen. Nykyään ilotulitteita käytetäänkin maailmanlaajuisesti erinäisissä juhlissa, esimerkiksi Intiassa Diwali-juhlassa, Yhdysvalloissa itsenäisyyspäivänä ja Suomessa uutenavuotena. Mutta mistä

Miksi valita bambu muovin sijaan?

Muovilla on eittämättä sellaisia ominaisuuksia, joista ei voi kiistellä: se on edullista, kevyttä ja kestävää. Valitettavaa on, että muovin haittapuolia nousee jatkuvasti esiin yhä enemmän.

5 tapaa, joilla voit pienentää hiilijalanjälkeäsi

Mikä ihmeen hiilijalanjälki?Taasko jotain ilmastohössötystä? Ei sentään, tässä on kyse ihan vakavasta asiasta! Tiesitkö, että keskivertosuomalaisen hiilijalanjälki on 10 300 kiloa vuodessa? Kuulostaa sen verran isolta