Tammikuun myötä juhlitaan ProBambun syntymäpäivää!

Syntymäpäivän kunniaksi perustamme Testiryhmän, johon kutsumme sinut liittymään – ja nyt kerromme sinulle 3 syytä liittyä ryhmään!

Testaa, Raportoi ja Kehitä!

Suunnittelemme uudet tuotteet yhdessä Testiryhmän jäsenten kanssa, jotta laatu varmasti vastaa Bambusuvun toiveita. Saatat siis päästä kokeilemaan ilmaiseksi uutuuksia, ennen kuin ne ovat vielä edes markkinoilla!

Aina haukkana paikalla? Ei tarvitse, olet osa Testiryhmää!

Tarjoamme erityisiä diilejä, useita arvontoja, mahdollisia teemapäiviä, ja saat aina ensimmäisenä tietää, kun valikoimaan tulee uusia tuotteita!

Etuoikeus säilyttää 10€ hintaetu ja löytää itsellesi parhaat tuotteet.

Saat pysyvän 10 euron hintaedun mihin tahansa ProBambun kestotilaukseen, ja voit vaihdella tuotteesta toiseen! Soita aina numeroon 09-4270 4433 ja kerro kuuluvasi Testiryhmään, niin saat valita tuotteen, johon alennus siirretään!

Sitoumusehdot

ProBambun testiryhmään sitoutuminen edellyttää vuorovaikutusta testaajan ja ProBambun välillä. Tuotteiden vastaanottaminen ja testaaminen ei aiheuta testiryhmän jäsenelle rahallisia kustannuksia. Tulemme keräämään testiryhmän jäseneltä palautetta hänen vastaanottamistaan tuotteista. Testiryhmän jäsen on velvollinen antamaan palautetta vastaanottamistaan tuotteista. Testiryhmän jäsenen antamia tietoja ei jaeta kolmansille osapuolille. Tietoja käytetään vain tuotetestaukseen liittyvissä asioissa.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

09-4270 4433
(pvm/mpm) ma-pe klo 9-17
asiakaspalvelu@probambu.fi

Kiitos mielenkiinnostasi ProBambun testiryhmää kohtaan.

Valitettavasti ilmoittautuminen on nyt päättynyt, mutta pysyhän kuulolla ja seuraa ProBambulta tulevaa postia jatkossakin, niin kuulet tuoreimmista tempauksista ensimmäisten joukossa! ProBambu kiittää ja toivottaa hyvää alkanutta vuotta! ☀️