Meidän arvomme – ProBambun sydän!

Valitessasi ProBambun, valitset arvomme. Olet ehkä saattanut kuulla tämän kyseisen virkkeen aiemmin. Mitkä ovat arvomme? Miksi ne ovat meille tärkeitä? Mikä motivoi meitä?

Laatu on toimintamme kulmakivi. Pyrimme koko ajan kehittymään ja ottamaan askelia kohti parempaa. Rakennamme kaiken toimintamme perustuen laatuun ja pyrimme vastaamaan asiakkaidemme odotuksiin bambutuotteidemme laadussa. Ekologisuus ja ekologinen toiminta lähtee mielestämme liikkeelle raaka-aineen valinnasta. Hyvä palvelu tarkoittaa hyviä asiakaskokemuksia. Tähtäämme toiminnassamme korkealle ja haluamme, että jokainen asiakas voi lähestyä meitä helposti ja vastaanottaa joka kerralla asianmukaista ja mutkatonta palvelua. Autamme, koska meillä on siihen mahdollisuus, yhdessä asiakkaidemme kanssa. 100 000 lahjoitetun sukkaparin tavoite on nyt saavutettu! Seuraavan tavoitteemme olemme asettaneet yhä korkeammalle, 200 000 lahjoitettuun sukkapariin vähävaraisille.

Laatu
ProBambun tuotteiden pääraaka-aine on bambuviskoosi, joka sopii loistavasti tekstiileiden valmistusmateriaaliksi. Tuotteemme ovat pehmeitä, hengittäviä ja nopeasti kuivuvia. Monesti karsimme niistä vaatteista, joita käytämme eniten. Reikäiset, hankaavat ja hiostavat sukat tai alusvaatteet saattavat olla tuttu vaatekappale itse kullekin. Me ProBambulla olemme luoneet arjen tekstiilejä, jotka tuovat arkeesi hiemat luksusta. Lisäksi bambuviskoosi sopii erinomaisesti herkkäihoisille käyttäjille, sillä bambu on raaka-aineena luonnostaan hypoallergeeninen. Tiesitkö, että bambuviskoosi hylkii vettä ja hikeä jopa 3-4 kertaa paremmin kuin puuvilla? Se on siis mitä erinomaisin materiaali bambutuotteidemme valmistusmateriaaliksi!

Ekologisuus
Bambu on yksi ekologisimmista raaka-aineista. Se kasvaa nopeasti takaisin hakkuiden jälkeen ja on yksi maailman nopeakasvuisimmista kasveista. Puuvillaan verrattuna bambu kuormittaa luontoa huomattavasti vähemmän, sillä viljelyyn tarvitaan paljon pienempi pinta-ala. Bambu ei tarvitse kasvaakseen lannoitteita, torjunta-aineita tai keinokastelua. Bambuviskoosi luokitellaan valmistusprosessinsa vuoksi tekokuiduksi, mutta se ei päästä pesun yhteydessä luontoon mikromuovia , koska se ei ole muovipohjainen tekokuitu. Tekstiiliteollisuus ei ole koskaan täysin ekologista tuotantoa, joten kannustammekin valitsemaan yrityksen, joka toimii vastuullisten periaatteiden mukaisesti. Bambuviskoosin tuotantoprosesseja kehitetään jatkuvasti ja ProBambu valitsee yhteistyökumppaneikseen tehtaita, jotka sitoutuvat noudattamaan vastuullisuuden periaatteita kaikissa eri tuotantovaiheissa. Laadukkaiden ja vastuullisesti tuotettujen tuotteidemme takaamiseksi olemme valinneet tehtaamme tarkoin kriteerein ja valvomme koko prosessia Suomesta käsin. Kaikilla tuotteillamme on Oeko tex 100-sertifikaatti. Se on kansainvälinen ympäristö- ja tuoteturvallisuusmerkki. Sertifikaatti rajoittaa tiettyjen haittakemikaalien käyttöä ja määrä. Koko tuotteen tuotantoketju tarkastetaan ja tuotteissa ei esimerkiksi saa olla haitallisia torjunta-aine- tai raskasmetallijäämiä. Yhdessä voimme ottaa askelia kohti parempaa!

Palvelu
Meille on tärkeää, että jokaisella olisi mahdollisuus vastaanottaa hyvää palvelua ja valita laadukkaita sekä ympäristöystävällisiä tuotteita. Jokainen asiakas on meille tärkeä ja tahdomme syventyä jokaiseen asiakassuhteeseen huolellisesti ja asiakkaan toiveita kuunnellen. Hyvä asiakaskokemus ei ole vain yksi vastaanotettu tuotelähetys. Se on matka, jota haluamme kulkea yhdessä asiakkaidemme kanssa. <3 Arvostamme vuorovaikutteisuutta asiakkaidemme kanssa ja panostamme avoimuuteen ja mutkattomuuteen. Laatu, vaivattomuus ja onnellisuus tulevat samassa paketissa. Toimitamme tuotteet postilaatikosta noin kahden viikon kuluessa tilauksen tekemisestä. Näin asiakkaamme säästyvät ylimääräiseltä vaivalta. Meidät on helppo tavoittaa asiakaspalvelustamme ja jos asiakaspalvelumme sattuisi olemaan ruuhkautunut, meille voi jättää meille soittopyynnön ja soitamme takaisin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Toivomme todella, että voimme tarjota sinulle positiivisia asiakaskokemuksia!

Auttaminen
“Jokaisesta vastaanotetusta bambutuotelähetyksestä lahjoitamme 1 parin sukkia vähävaraiselle, joka todella tarvitsee niitä.”

Yksinkertaisesti: autamme, koska se mahdollista. Länsimaisessa kulttuurissa uudet ja laadukkaat vaatteet saattavat olla osa sosiaalista statusta. Kaikilla ei ole kuitenkaan Suomessakaan varaa ostaa uusia vaatteita, jolloin on tyydyttävä vanhoihin ja rikkinäisiin. Bambuviskoosin hyvä lämmönsäätelykyky on loistava ominaisuus, joka tukee hyvin lahjoitusten vastaanottajien tarpeita. Sukkalahjoitukset ovat lämmittäneet valtavasti sukkien vastaanottajien mieltä ja arkea sekä Suomessa että Itä-Euroopassa. Haluamme olla mukana löytämässä ratkaisuja siihen, kuinka voimme auttaa yhteiskunnan vähäosaisempia. Siksi aloitimme lahjoitusprojektimme, joka on edennyt jo yli 100 000 lahjoitettuun sukkapariin. Kiitos asiakkaidemme, se on huikea saavutus! 

Voit tutustua lahjoituskohteisiimme tästä. → https://new.probambu.fiautamme/

Tahdomme toimia kestävästi toimintamme joka osa-alueella. Laatu, ekologisuus, palvelu ja auttaminen ovat perusarvojamme, jotka ovat toimintamme ytimessä. Laadukkaat tuotteet ekologisesti valmistetusta raaka-aineesta mahdollistavat meille kaikille vastuullisemman tulevaisuuden. Vastuullisuus tarkoittaa meille laadukkaita ja ekologisesti valmistettuja tuotteita, yhteiskunnallisiin ongelmiin vastaamista ja luotettavaa palvelua. Kiitos, että olet kanssamme matkalla kohti parempia jalanjälkiä!

Meidän arvomme – ProBambun sydän!

Valitessasi ProBambun, valitset arvomme. Olet ehkä saattanut kuulla tämän kyseisen virkkeen aiemmin. Mitkä ovat arvomme? Miksi ne ovat meille tärkeitä? Mikä motivoi meitä? Laatu on

Historiikki bambusta ja ilotulitteista

Ilotulitteista tulevat mieleen kovat äänet, kirkas värinäytös ja juhliminen. Nykyään ilotulitteita käytetäänkin maailmanlaajuisesti erinäisissä juhlissa, esimerkiksi Intiassa Diwali-juhlassa, Yhdysvalloissa itsenäisyyspäivänä ja Suomessa uutenavuotena. Mutta mistä

Päivä bambusukkien elämässä

Kello lyö 6:30. Sukkalaatikosta kaikuu epätyytyväistä tuhinaa, kun sukat kääntävät kylkeään. “Äh, vielä viisi minuuttia!” kuuluu harras toive sukkaparien seasta. Mutta mikään ei auta, vaan