Arvomme

Laatu

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Tuotteemme ovat pehmeitä, hengittäviä ja ajattomia. ProBambun tuotteet on suunniteltu mukaviksi, kestäviksi ja ajattomiksi. Kun ei juokse muotivillitysten perässä uusimassa vaatekaappiaan tiuhaan tahtiin, voi rauhassa panostaa hyvälaatuisiin tuotteisiin, jotka tuovat hillityllä tyylillään iloa kerrasta toiseen. Koska ProBambun tuotteet on suunniteltu käyttötarkoitus mielessä pitäen, ne kestävät ahkerassa käytössä kohtaamansa haasteet. Tuotteemme valmistetaan pääosin bambuviskoosista, joka sopii loistavasti tekstiileiden valmistusmateriaaliksi.

Ilo

Olet saattanut törmätä Facebook-mainoksiimme, tai kenties lukaisit tuotteen mukana saapuneen esittelyvihon. Kuten ehkä huomasitkin, ProBambun tyyli on humoristinen ja värikäs. Niinhän sitä sanotaan, että nauru pidentää ikää. Tekstiilituotantoon liittyy paljon vakaviakin aiheita, mutta jokaisen meistä on kuitenkin pukeuduttava. Haluamme omalta osaltamme olla luomassa rentoa ilmipiiriä pukeutumisen ja kodinhoidon ympärille. Bambusuvussa nauretaan, tuetaan toisia, jaetaan vertaistukea ja tehdään parempia valintoja, sillä elämää ei tulisi ottaa liian vakavasti!

Palvelu

Hyvä asiakaskokemus ei ole vain yksi vastaanotettu tuotelähetys. Se on matka, jota haluamme kulkea yhdessä asiakkaidemme kanssa. Arvostamme vuorovaikutteisuutta ja panostamme avoimuuteen sekä mutkattomuuteen. Laatu, vaivattomuus ja onnellisuus tulevat samassa paketissa.

“ProBambun asiakkaat ovat todella mukavia, prosentuaalisesti todella vähän on ketään kiukkuista. Bambusukulaiset osaa ottaa asiat huumorin kautta, ja aika usein päädytäänkin nauramaan ja vitsailemaan ties vaikka mistä. Parasta tässä on se, että näkee pieniä pätkiä toisten elämästä ja saa auttaa. Joskus asiakkaalle jutellessa saa huomata, kuinka meidän molempien päivät parani puhelun myötä. Niin, ja työkaverit on aivan ihania!” – Johanna, asiakaspalvelumme työntekijä

Vastuullisuus

Kaikki lähtee oikeista raaka-aineista

Siksi me olemmekin valinneet bambun. Bambu on nopeasti uusiutuva luonnonvara, joka sitoo tehokkaasti hiilidioksidia ja tuottaa paljon happea. Se kasvaa nopeasti takaisin hakkuiden jälkeen ja on yksi maailman nopeakasvuisimmista kasveista. Se ei tarvitse kasvaakseen kemiallisia lannoitteita, tuholaistorjunta-aineita eikä suuria vesimääriä, mutta tuottaa silti runsaasti happea ja minimoi kasvihuonekaasuja. Bambun juurakko sitoo tehokkaasti maaperää estäen eroosiota. Muun muassa näiden ominaisuuksiensa vuoksi bambua käytetään ilmastonmuutoksen hillitsemisessä ja metsityksessä. Koska kaikki tekstiiliteollisuus on enemmän tai vähemmän epäekologista, oikeiden raaka-aineiden merkitys korostuu entisestään. 

Valitsemme yhteistyökumppanimme tarkoin kriteerein

Bambuviskoosin tuotantoprosesseja kehitetään jatkuvasti. Bambuviskoosi luokitellaan valmistusprosessinsa vuoksi tekokuiduksi, mutta se ei kuitenkaan ole muovia. Olemme valinneet tehtaamme tarkoin kriteerein ja valvomme koko prosessia Suomesta käsin. Olemme valinneet yhteistyökumppaneiksemme tehtaita, jotka täyttävät vaatimuksemme vastuullisesta valmistusprosessista sekä eettisistä toimintatavoista jokaisessa tuotantovaiheessa. Olemme solmineet yhteistyökumppaneidemme kanssa alla olevan yhteistyösopimuksen.

Kantamassa kortemme kekoon

ProBambu on ollut alalla vasta muutaman vuoden, mutta jo tässä ajassa saavutimme alussa asetetun tavoitteemme – 200 000 lahjoitettua sukkaparia! Tämä määrä on nyt totta totisesti tullut täyteen, mistä olemme todella onnellisia. Saamme kiittää tavoitteen toteutumisesta teitä, asiakkaitamme. Sukkalahjoitukset ovat lämmittäneet valtavasti sukkien vastaanottajien mieltä ja arkea sekä Suomessa että Euroopassa. Haluamme olla mukana löytämässä ratkaisuja siihen, kuinka voimme auttaa yhteiskunnan vähäosaisempia. Siksi aloitimme lahjoitusprojektimme. Kiitos siis luottamuksestanne ja tuestanne! Olemme lahjoittaneet sukkia mm. seuraaville kohteille: 

Christliches Hilfswerk Tabea, Itä-Eurooppa
Diakonissalaitos
Rintamaveteraaniliitto
Suomen Pelastusarmeija
Ukrainan sodasta kärsivät
VVA ry

Tulemiset ja menemiset kunniaan

Tuotteemme kuljetetaan pääosin junalla, mikä on kävelyn ja pyöräilyn jälkeen ekologisin vaihtoehto. Kävely, vaikka hyvää liikuntaa onkin, ei kuitenkaan kuljetukseen sovellu. Pysymme siis mielellämme toistaiseksi tämän listan pronssisijalla. Meillä ei ole kivijalkamyymälää, eli sinun ei tarvitse ajaa minnekään päästäksesi osaksi bambusukua. Sen sijaan postimies (joka oli jo valmiiksi liikkeellä) tuo tuotteet kätevästi kotiisi tai lähimpään noutopisteeseesi.

Scroll to Top