Meidän tarinamme

Miten ProBambun taival sai alkunsa?

Idea ja intohimo, sekaan ripaus ekologisuutta ja yrittäjyyttä. Niin syntyi ProBambu.💚

vuodesta

0

sukkia lahjoitettu

0

lahjoituskohteita

0

2019

Vuonna 2019 ProBambun perustajalla Mikaelilla oli ongelma: Mistään ei tuntunut löytyvän sukkia, jotka eivät alkaisi haisemaan, menisi rikki tai kiristäisi. Mikael oli kuullut mummunsa suitsuttavan bambusukkia: “Niitä on kehuttu kauhiasti!” Asiaan perehtyessään Mikael sai kuitenkin harmikseen todeta, että markkinoilta löytyi vain 50% bambuviskoosia sisältäviä “bambusukkia”. Tuloksiin tyytymättömänä hän tuumasikin: “Eiköhän ruveta kuule itte tekemään laadukkaita, bambuviskoosista valmistettuja sukkia.” 

2020

Tasan viikkoa myöhemmin bambuneuvos, eli siis Miki, eli siis Mikael (rakkaalla pomolla monta nimeä) suuntasi kohti Dubain sukkamessuja, ja niin ProBambu otti ensimmäiset askeleensa. Loppuvuosi kuluikin testaillessa kymmenien tehtaiden sukkannäytteitä. Mitä enemmän asiaa tuumimme, sitä selkeämmäksi visiomme muodostui: Kyä se on parasta ihmisen saara sukat suoraan kotiinsa. Vihdoin, armottoman testauksen ja sinnikkään suunnittelun jälkeen olimme luoneet loistavan sukan, ja niin vuoden 2020 tammikuussa aloitimme myynnin. 

2023

Viime vuosina tuotevalikoimamme on kasvanut sukista kaikenlaiseen bambumaiseen maan ja taivaan välissä. Kiitos teidän bambusukulaisten, eli siis bambuviskoosiin ihastuneiden, eli siis kuluttajien (rakkaalla asiakkaalla monta nimeä), olemme saaneet kasvaa yrityksenä ja ojentaa auttavan, bambusukkien täyteisen kätemme. Olemme lahjoittaneet sukkiamme jo noin 15 kohteelle kotimaassa ja ulkomailla. Vuonna 2023 saavutimme 200 000 sukkaparin lahjoitustavoitteemme!

Vuosien kuluessa myös tiimimme on kasvanut, ja meistä jokainen on ollut ihmeissään bambusuvun hyvästä, huumoria herskyvästä tunnelmasta. Suurin kiitos siitä kuuluu tietenkin Teille, matkassamme mukana olleille. Ilman teitä tämä nuori ja intoa puhkuva bambutiimi ei voisi ottaa askelia kohti parempaa ja pitää mielessä sitä, että “oikea suunta on se, mikä ratkaisee”!

Scroll to Top