Tuotekohtaiset
palautusehdot

Lue täydelliset peruutusoikeudet toimitusehdoista.

Sukat

Käyttämättömät sukat ovat palautuskelpoisia, mikäli sukissa olevia kiinnikkeitä ei ole avattu. Palautuksen tulee sisältää kaikki neljä sukkaparia ja muu lähetyksen mukana tullut oheismateriaali. Palautuksen tulee sisältää lähetyksen mukana saamasi lasku.

Sukkahousut

Käyttämättömät sukkahousut ovat palautuskelpoisia, mikäli sukkahousujen ympärillä olevia banderolleja ei ole poistettu. Palautuksen tulee sisältää kahdet sukkahousut ja muu lähetyksen mukana tullut oheismateriaali. Palautuksen tulee sisältää lähetyksen mukana saamasi lasku.

Alushousut

Käyttämättömät alushousut ovat palautuskelpoisia, mikäli alushousujen kiinnikettä ei ole poistettu. Palautuksen tulee sisältää kahdet alushousut ja muu lähetyksen mukana tullut oheismateriaali. Palautuksen tulee sisältää lähetyksen mukana saamasi lasku.

Bokserit

Käyttämättömät bokserit ovat palautuskelpoisia, mikäli boksereiden ympärillä olevaa banderollia ei ole poistettu. Palautuksen tulee sisältää kahdet bokserit ja muu lähetyksen mukana tullut oheismateriaali. Palautuksen tulee sisältää lähetyksen mukana saamasi lasku.

Keittiösetti

Monivärinen keittiösetti: Käyttämätön monivärinen keittiösetti on palautuskelpoinen, mikäli tuotteet ovat myyntikelpoisia. Jos tuotetta on käytetty, se saattaa johtaa palautetun tuotteen arvon alenemiseen. Palautuksen tulee sisältää keittiöpyyhe ja neljä siivousliinaa sekä muu lähetyksen mukana tullut oheismateriaali. Palautuksen tulee sisältää lähetyksen mukana saamasi lasku.

Valkoinen keittiösetti: Käyttämätön valkoinen keittiösetti on palautuskelpoinen, mikäli keittiösetin ympärillä olevaa silkkinauhaa ei ole poistettu. Jos tuotetta on käytetty, se saattaa johtaa palautetun tuotteen arvon alenemiseen. Palautuksen tulee sisältää keittiöpyyhe ja neljä siivousliinaa sekä muu lähetyksen mukana tullut oheismateriaali. Palautuksen tulee sisältää lähetyksen mukana saamasi lasku.

T-paita

Käyttämätön t-paita on palautuskelpoinen, mikäli tuote on myyntikelpoinen. Jos tuotetta on käytetty, se saattaa johtaa palautetun tuotteen arvon alenemiseen. Palautuksen tulee sisältää t-paita ja muu lähetyksen mukana tullut oheismateriaali. Palautuksen tulee sisältää lähetyksen mukana saamasi lasku.

Tyynyliinat

Käyttämättömät tyynyliinat ovat palautuskelpoisia, mikäli niitä ei ole poistettu bambupussista. Palautuksen tulee sisältää 2 tyynyliinaa ja muu lähetyksen mukana tullut oheismateriaali. Palautuksen tulee sisältää lähetyksen mukana saamasi lasku.

Pussilakanat

Käyttämätön pussilakana on palautuskelpoinen, mikäli sitä ei ole poistettu bambupussista. Palautuksen tulee sisältää pussilakana ja muu lähetyksen mukana tullut oheismateriaali. Palautuksen tulee sisältää lähetyksen mukana saamasi lasku.

Aluslakanat

Käyttämätön aluslakana on palautuskelpoinen, mikäli sitä ei ole poistettu bambupussista. Palautuksen tulee sisältää aluslakana ja muu lähetyksen mukana tullut oheismateriaali. Palautuksen tulee sisältää lähetyksen mukana saamasi lasku.

Pyykinpesuliuskat

Pyykinpesuliuskat ovat palautuskelpoisia, mikäli pakkausta ei ole avuttu. Palautuksen tulee sisältää avaamaton pyykinpesuliuskapakkaus ja muu lähetyksen mukana tullut oheismateriaali. Palautuksen tulee sisältää lähetyksen mukana saamasi lasku.

Scroll to Top