Keittiösetti

4.8/5

44,90€

/ 4+1 kpl (sis. postikulut)

4 KPL siivousliinoja + 1 KPL keittiöpyyhe

lähetysväli

Varoitus! Jos tilaat 100% bambuviskoosista koostuvan keittiösettimme, on vaarana, ettet malta ollenkaan lopettaa keittiön puunaamista. Silkinpehmeät siivousliinamme pysyvät raikkaina tavallisia siivousliinoja kauemmin, eikä niihin tartu lika yhtä helposti. Tyylikäs ja monikäyttöinen keittiöpyyhe kruunaa kokonaisuuden. 

*Siivousliinat: valkoinen. Keittiöpyyhe: valkoinen.
**Siivousliinat: valkoinen, vaaleanpunainen, keltainen, vihreä. Keittiöpyyhe: Vaaleanharmaa.

Väri:
Valkoinen (siivousliinat: valkoiset ja keittiöpyyhe: valkoinen)
Monivärinen (siivousliinat: sininen, vaaleanpunainen, keltainen, vihreä ja keittiöpyyhe: vaaleanharmaa)

Koot:
Siivousliinat: 25×25 cm
Keittiöpyyhe: 62×43 cm

Materiaali:
100% bambuviskoosi

Sertifikaatit:
BSCI
Öko-Tex

Pesuohjeet

 • Vesipesu 40°
 • Pestävä samansävyisten kanssa
 • Rumpukuivaus alhaisessa lämpötilassa
 • Silitys kielletty
 • Valkaisu kielletty
 • Kemiallinen pesu kielletty

Katso tarkemmat ohjeet hoito-oppaastamme.

 • Ilmainen toimitus
 • Kestotilaus, toimitus 4 kk välein hintaan 44,90 €. Tilauksen voi perua koska tahansa.
 • Toimitusehdot
 • Palautusehdot:
  Monivärinen keittiösetti: Käyttämätön monivärinen keittiösetti on palautuskelpoinen, mikäli tuotteet ovat myyntikelpoisia. Jos tuotetta on käytetty, se saattaa johtaa palautetun tuotteen arvon alenemiseen. Palautuksen tulee sisältää keittiöpyyhe ja neljä siivousliinaa sekä muu lähetyksen mukana tullut oheismateriaali. Palautuksen tulee sisältää lähetyksen mukana saamasi lasku.
  Valkoinen keittiösetti: Käyttämätön valkoinen keittiösetti on palautuskelpoinen, mikäli keittiösetin ympärillä olevaa silkkinauhaa ei ole poistettu. Jos tuotetta on käytetty, se saattaa johtaa palautetun tuotteen arvon alenemiseen. Palautuksen tulee sisältää keittiöpyyhe ja neljä siivousliinaa sekä muu lähetyksen mukana tullut oheismateriaali. Palautuksen tulee sisältää lähetyksen mukana saamasi lasku.

Katso video tästä.

Kerro sinäkin
meille kokemuksistasi!

Lähetys sisältää

Lähetys sisältää 4 kpl siivousliinoja + 1 kpl keittiöpyyhkeen. Jatkossa saat 4 kpl siivousliinoja + 1 kpl keittiöpyyhkeen 4 kuukauden välein.

Kokonaishinta

Ensimmäisen lähetyksen kokonaishinta on 44,90 €. Jatkolähetyksien hinta on 44,90 €/lähetys (4 kuukauden välein). Tuotteen kokonaishintaan sisältyy ALV + toimituskulut.

Maksaminen

Maksu vain laskulla. Maksat laskun vasta tuotteen saatuasi. Lasku on pakkauksen mukana. Eräpäivä 21 pv tuotteen lähettämisestä. Laskutusjakso n. 4 kk välein lähetyksen mukana. Lasku sisältää yhden lähetyksen kokonaiskustannukset. (ks. täydelliset tiedot laskulla maksamisesta sekä maksuviivästyksestä toimitusehdoista.)

Toimitus

Saat ensimmäisen lähetyksen postilaatikkoosi noin kahden viikon kuluessa tilauksestasi. Seuraavat lähetykset noin 4 kk kuluessa ensimmäisestä lähetyksestä. Jatkolähetysten seuraava toimitusaika näkyy aina tuotteen mukana tulevassa laskussa. Toimitamme vain Suomeen.

Sopimuksen kesto ja muuttaminen

Tilaus on toistaiseksi voimassa oleva kestotilaus. Voit milloin tahansa muuttaa tilausväliä tai lopettaa jatkolähetykset/kestotilauksesi soittamalla asiakaspalvelunumeroomme 09-4270 4433 (pvm/mpm) (ma-pe 9-15) tai laittamalla sähköpostia asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@probambu.fi. Mikäli haluat muutosten koskevan seuraavaa toimitusta, muistathan tehdä muutokset/tilausten lopetusten viimeistään 14 pv ennen seuraavaa lähetyspäivää. Voit tarkistaa tämän päivämäärän edellisestä laskusta.

Peruutusoikeus ja virhevastuu

Tuotteella on 14 päivän peruutusoikeus sekä sitä koskee kuluttujasuojalain virhevastuu tuotteen ollessaan virheellinen. Lue täydelliset peruutusoikeudet sekä virhevastuusta toimitusehdoista.

Kuluttajansuojalain 1.10.2023 voimaan tulleiden muutosten vuoksi laskulla tilaaminen edellyttää vahvaa tunnistautumista pankkitunnuksilla. Pankkitunnuksilla tunnistautuminen ei aiheuta mitään kuluja. Maksat tuotteet vasta laskun saatuasi. Tuotteen tilaamiseen liittyy maksuvelvollisuus.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä tuotteet

49,90€ – 79,90€

4.5/5
4.5/5

44,90€

4.5/5
Scroll to Top