Aluslakana

4.8/5

79,90€

/ 1 kpl (sis. postikulut)

lähetysväli

Kuuletko tuon vaimean huhuilun? Se on vain petauspatjasi, joka on kuullut juoruja silkinpehmeästä, 100% bambuviskoosista valmistetusta aluslakanastamme. Pehmeää sulle, pehmeää petauspatjalle. Ja kaikki nukkuvat yhtä hyvin kuin karhut talviunilla.

Väri: Valkoinen

Koot:
150 × 210 cm
240 x 260 cm
muotoonommeltu 90 x 200 x 35 cm
muotoonommeltu 180 x 200 x 35 cm

Materiaali:
100% bambuviskoosi, korkea langantiheys (300 TC)

Sertifikaatit:
Öko-Tex

Pesuohjeet

  • Vesipesu 40°/(60°)
  • Pestävä samansävyisten kanssa
  • Ei suositella huuhteluaineen käyttöä
  • Rumpukuivaus alhaisessa lämpötilassa
  • Valkaisu kielletty
  • Kemiallinen pesu kielletty

Katso tarkemmat ohjeet hoito-oppaastamme.

  • Ilmainen toimitus
  • Kestotilaus, toimitus 4 kk välein hintaan 79,90 €. Tilauksen voi perua koska tahansa.
  • Toimitusehdot
  • Palautusehdot: Käyttämätön aluslakana on palautuskelpoinen, mikäli sitä ei ole poistettu bambupussista. Palautuksen tulee sisältää aluslakana ja muu lähetyksen mukana tullut oheismateriaali. Palautuksen tulee sisältää lähetyksen mukana saamasi lasku.

Katso video tästä.

Kerro sinäkin
meille kokemuksistasi!

Lähetys sisältää

Lähetys sisältää 1 kpl aluslakanaa. Jatkossa saat 1 kpl aluslakanaa 4 kuukauden välein.

Kokonaishinta

Ensimmäisen lähetyksen kokonaishinta on 79,90 €. Jatkolähetyksien hinta on 79,90 €/lähetys (4 kuukauden välein). Tuotteen kokonaishintaan sisältyy ALV + toimituskulut.

Maksaminen

Maksu vain laskulla. Maksat laskun vasta tuotteen saatuasi. Lasku on pakkauksen mukana. Eräpäivä 21 pv tuotteen lähettämisestä. Laskutusjakso n. 4 kk välein lähetyksen mukana. Lasku sisältää yhden lähetyksen kokonaiskustannukset. (ks. täydelliset tiedot laskulla maksamisesta sekä maksuviivästyksestä toimitusehdoista.)

Toimitus

Saat aluslakanasi lähimmälle Postin noutopisteelle noin kahden viikon kuluessa tilauksestasi – ilman postikuluja! Saat ilmoituksen tekstiviestillä puhelimeesi, kun paketti on noudettavissa. Seuraavat lähetykset noin 4 kk kuluessa ensimmäisestä lähetyksestä. Jatkolähetysten seuraava toimitusaika näkyy aina tuotteen mukana tulevassa laskussa. Toimitamme vain Suomeen.

Sopimuksen kesto ja muuttaminen

Tilaus on toistaiseksi voimassa oleva kestotilaus. Voit milloin tahansa muuttaa tilausväliä tai lopettaa jatkolähetykset/kestotilauksesi soittamalla asiakaspalvelunumeroomme 09-4270 4433 (pvm/mpm) (ma-pe 9-15) tai laittamalla sähköpostia asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@probambu.fi. Mikäli haluat muutosten koskevan seuraavaa toimitusta, muistathan tehdä muutokset/tilausten lopetusten viimeistään 14 pv ennen seuraavaa lähetyspäivää. Voit tarkistaa tämän päivämäärän edellisestä laskusta.

Peruutusoikeus ja virhevastuu

Tuotteella on 14 päivän peruutusoikeus sekä sitä koskee kuluttujasuojalain virhevastuu tuotteen ollessaan virheellinen. Lue täydelliset peruutusoikeudet sekä virhevastuusta toimitusehdoista.

Muista lisätä puhelinnumero, jotta voimme toimittaa tuotteen sinulle

Kuluttajansuojalain 1.10.2023 voimaan tulleiden muutosten vuoksi laskulla tilaaminen edellyttää vahvaa tunnistautumista pankkitunnuksilla. Pankkitunnuksilla tunnistautuminen ei aiheuta mitään kuluja. Maksat tuotteet vasta laskun saatuasi. Tuotteen tilaamiseen liittyy maksuvelvollisuus.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä tuotteet

49,90€

4.5/5

79,90€

4.5/5
4.5/5
Scroll to Top