Testiryhmän sopimusehdot

Seuraavat sopimusehdot koskevat osallistumista ProBambun Testiryhmään (jäljempänä ”ProBambu”), jossa Suomen Terveysravinto (Y-tunnus: 2342164-1, Osoite: Sarkiantie 409, 38200 Sastamala) (jäljempänä “ProBambu”) järjestää erilaisia kyselyitä ja testauksia. Rekisteröitymällä Testiryhmän jäseneksi hyväksyt nämä ehdot.

Jäsenyys

Osallistuminen ProBambun Testiryhmään on mahdollista ProBambun yli 18-vuotiaille Suomessa asuville ProBambun asiakkaille. Liittymällä Testiryhmään hyväksyt, että sinulle voidaan lähettää Testiryhmään liittyvää sähköpostiviestintää, kuten kyselykutsuja.  Testiryhmään kuuluminen ei automaattisesti tarkoita sitä, että ProBambu lähettää testaajalle tuotteita. Näytemäärien ollessa rajalliset ProBambu lähettää näytteitä Testiryhmän jäsenille niiden saatavuuden mukaan jäsenten ilmoittamien tietojen perusteella.

Jäsenenä sitoudut vastaamaan totuudenmukaisesti ja huolellisesti kysymyksiin tuotetestausten osalta, joihin osallistut, sekä antamaan aina oikeat tiedot sukupuolestasi, iästäsi tai vaatekoostasi. Jos ProBambu arvioi, että annetut vastaukset ovat tai saattavat olla ristiriidassa näiden sääntöjen kanssa, ProBambulla on oikeus peruuttaa jäsenyytesi Testiryhmässä.

Liittyminen Testiryhmään

Liittyminen ProBambun Testiryhmään on mahdollista tietyin väliajoin. Voit liittyä Testiryhmään sähköpostitse vastaanottamasi liittymislomakkeen kautta. Liittyäksesi Testiryhmään sinun tulee rekisteröityä olemassa olevalla sähköpostiosoitteella, hyväksyä nämä sopimusehdot sekä ProBambun Testiryhmän tietosuojaseloste. ProBambulla on oikeus olla hyväksymättä liittymispyyntöä, mikäli epäillään vilpillistä toimintaa. Testiryhmään ei saa rekisteröityä toisen henkilön käytössä olevalla sähköpostiosoitteella. Rekisteröityminen usealla sähköpostiosoitteella ei ole sallittua.

Testausehdot

ProBambun Testiryhmään sitoutuminen edellyttää vuorovaikutusta testaajan ja ProBambun välillä. Tuotteiden vastaanottaminen ja testaaminen ei aiheuta testiryhmän jäsenelle rahallisia kustannuksia. ProBambu ei kuitenkaan vastaa mahdollisista näytteiden hakemiseen liittyvistä kuluista (esim. matkakuluja Postiin, mikäli näytelähetys täytyy hakea noutopisteestä). Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli näyte ei ohjaudu kotiin. 

Tulemme keräämään Testiryhmän jäseneltä palautetta hänen vastaanottamistaan tuotteista. Testiryhmän jäsen on velvollinen antamaan palautetta vastaanottamistaan tuotteista. Testiryhmän jäsenen antamia tietoja ei jaeta kolmansille osapuolille. Tietoja käytetään vain tuotetestaukseen liittyvissä asioissa. Mikäli testiryhmäläinen ei anna palautetta hänelle lähetetystä tuotteesta, ProBambu ei lähetä jatkossa tuotteita henkilön testattavaksi. Lisäksi henkilö poistetaan Testiryhmästä.

Henkilötietojen käyttö

Henkilötietoja kerätään esimerkiksi silloin, kun täytät rekisteröitymislomakkeen, mahdollisen taustatietokyselyn, osallistut Testiryhmän kyselyyn tai annat henkilötietojasi osallistuessasi muuhun Testiryhmän toimintaan. Henkilötietosi tallennetaan, sillä niitä käytetään testaustaulukon lähettämiseen, mahdollisten kyselykutsujen kohdentamiseen ja lähettämiseen sekä mahdollisten palkintojen tai arvontavoittojen lähettämiseen. 

Testaustaulukkoon ja/tai kyselyihin annettuja vastauksia ja/tai henkilötietoja sisältävää materiaalia hyödynnetään Testiryhmän Tietosuojaselosteen mukaisesti. 

Yksityiskohtaiset tiedot henkilötietojesi käytöstä määritellään Testryhmän Tietosuojaselosteessa.

Arvonnat

ProBambu saattaa järjestää mahdollisten kyselyiden yhteydessä arvontoja Testiryhmän jäsenten kesken, mutta näihin osallistuminen on täysin vapaaehtoista. Mahdollisista arvonnoista ilmoitetaan erikseen kyselyiden yhteydessä. Arvonnoille sovelletaan omat ehdot sekä tietosuojaselosteet, joista ilmoitetaan erikseen niiden yhteydessä.

Jäsenyyden päättäminen

Jäsen tai ProBambu voi milloin tahansa päättää jäsenen jäsenyyden Testiryhmässä. Mikäli henkilö on poistanut tietonsa ProBambun rekisteristä, hänen tietonsa poistetaan myös Testiryhmästä eikä hän voi enää vastaanottaa Testiryhmään liittyvää materiaalia.

ProBambun asiakaspalvelun yhteystiedot

09-4270 4433

(pvm/mpm) ma-pe 9-15

asiakaspalvelu@probambu.fi

Testiryhmän sopimusehtojen muutokset

ProBambu pidättää oikeuden tarvittaessa muuttaa, päivittää ja muokata Testiryhmän sopimusehtoja. Sopimusehtoja voidaan muuttaa tuotteiden hankinta- ja tuotantokulujen muuttuessa, lainsäädännön tai viranomaisten päätöksestä tai olosuhteiden olennaisen muutoksen johdosta. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan jäsenille sähköpostitse. Mikäli sopimusehtoja muutetaan olennaisten jäsenten kannalta, jäseniltä pyydetään heidän hyväksyntänsä uusille ehdoille. 

Sopimusehtojen voimaantulopäivä: 20.6.2023

Viimeksi tarkistettu: 20.6.2023

Scroll to Top