Päivä bambusukkien elämässä

Kello lyö 6:30. Sukkalaatikosta kaikuu epätyytyväistä tuhinaa, kun sukat kääntävät kylkeään. “Äh, vielä viisi minuuttia!” kuuluu harras toive sukkaparien seasta. Mutta mikään ei auta, vaan Hermanni avaa sukkalaatikon ja silmäilee sukkiaan. Käteen tarttuu tuttuun tapaan luottosukat. Muut sukat saavat vielä jäädä hieromaan unta silmistään, kun bambusukilla päivä jo alkaa.

Aamupalalla sukat juttelevat hieman ylempänä istuvien bambuboksereiden kanssa. “Tänään taitaa olla tärkeä päivä, sillä olen Hermannin onnenkalsarit,” bokserit toteaa. Sukat miettivät itsekseen, että joka bokseri tuntuu sanovan samaa. Tai ehkäpä joka päivä on tärkeä päivä, mene ja tiedä. Aamupalasta virkistyneenä Hermanni viimeistelee aamutoimensa ja suuntaa kohti ulko-ovea.

Toimistolla käydään heti töiden kimppuun. Hermanni selaa läpi erilaisia papereita kiihkeästi, kunnes siirtyy kokoushuoneeseen. Sukat tajuavat, että tänään tosiaan on tärkeä päivä, hikoilevista varpaista sen huomaa. Mutta eipä siinä mitään, sukan on tehtävä, mitä sukan on tehtävä. Harjaantuneella kokemuksella bambusukat siirtävät hien pois ihon pinnalta muhimasta. Työrutistuksen jälkeen on mukavaa palautua taukohuoneessa, jota kohti Hermanni jo askeltaakin.

Kahvipannun poristessa sukat tervehtivät uusinta bambusuvun jäsentä, harmaata tyynyliinaa. “Täytyy myöntää, että aluksi kyllä vähän jännitti. Mutta nyt tuntuu siltä, että olen solahtanut sulavasti menoon mukaan, vähän kuin tyyny bambuliinan sisään!”, harmaa tyynyliina kertoo naurahtaen. Bambusukat tuumaavat: “Onpa kiva kuulla, että olet viihtynyt! Sinun perääsi on paljon kyselty, joten tulet varmasti olemaan oikea hitti. Ja vielä kun harmaa on monelle suomalaiselle niin mieluinen väri sisustuksessa!” Harmaa tyynyliina siemaisee kahviaan kätkien tyytyväisen punastuksensa.

Työpäivän loputtua Hermanni suuntaa suoraan salille. Tiedossa on tiukka treeni, eli sukatkin saavat vähän haastetta. Hermannin ähistessä naama punaisena sukat tekevät kaikkensa, jotta voisivat tukea Hermannin suoritusta. Jalkoja ei saa lämmittää, vaan ennemmin viilentää. Askel ei saa livetä hien takia. Ei voi hiertää mistään, jotta huomio pysyisi liikkeessä. Reilun tunnin päästä treeni on ohi, ja Hermanni lähtee kohti kotia onnistuneesta treenistä euforisena.

Kotona Hermanni napsauttaa saunan lämpiämään, ja lämpenemistä odotellessaan kellahtaa sohvalle vaimonsa viereen. Kun Hermanni viettää laatuaikaa mielitiettynsä kanssa, sukat vaihtavat ajatuksia vaimolla olevien sukkahousujen kanssa. Sukat ovat löytäneet sukkahousuista läheisen ystävän, jonka kanssa voi sekä nauraa että purkaa huoliaan. Kaikki hetket sukkahousujen kanssa ovat arvokkaita, sillä sukkahousut verhoavat harvinaisen vipattavia menojalkoja, joten niiden kanssa ei liikaa ehdi juttelemaan. Kaiken lisäksi sukat asuvat eri laatikossa kuin sukkahousut.

Sauna on lämmin ja Hermanni riisuu sukkansa. Ennen saunaan menoa hän laittaa sukat sekä muun pyykin pyykkikoneeseen ja pyykkikoneen päälle. Bambusukat antautuvat lämpimän veden rentouttavalle liikkeelle ja tuntevat, kuinka kaikki kuluneen päivän huolet ja kuonat irtoavat pois. Jonkin ajan päästä pesukoneen luukusta kurkistaa punaposkinen Hermanni saunatakki päällään. Hän asettelee bambusukat vierekkäin kuivumaan pyykkitelineelle, minkä jälkeen lyllertää kohti yläkertaa autuaan pehmoinen sänky mielessään. Pyykkitelineellä sukat haukottelevat makeasti ja toteavat, että heillä on takanaan taas yksi hyvä päivä. Kuivuttuaan sukat ovat taas valmiina arjen seikkailuihin Hermannin kanssa.

Jaa:

Kauden alennustuote

39,90€

49,90€

4.5/5

Seuraa meitä somessa

Lue myös nämä

Hikiset vaatteet

Hiki ei haise! Mitä ihmettä?

Hiki ei haise! Mitä ihmettä? Kesähelteet nostavat hikeä pintaan ja saavat monen tuskailemaan hajuongelmien kanssa. Kengät kastuvat hiestä ja hien aromit tuntuvat väistämättömiltä. Mutta tiesitkö,

Materiaalina bambuviskoosi

MATERIAALINA BAMBUVISKOOSI Bambuviskoosi ei ole liian hyvää ollakseen totta. Se on hyvää, ja se on totta. BAMBU­VISKOOSIN OMINAISUUDET Bambuviskoosi on materiaalina pehmeää, kauniisti kiiltävää kangasta.

Unien ABC – Miten nukkua paremmin?

Viime blogissa jo sivusimmekin nukkumista. (Psst! Voit lukea blogin täältä). Uni auttaa hiusten hyvinvoinnin lisäksi monessa muussakin asiassa! Varmaan kaikki meistä ovat huomanneet, että huonosti

Miten pitää hiukset terveinä?

Näin pidät huolta kultaisista kutreistasi myös öisin! Hiuksista huolehdittaessa on varmasti tullut tutuiksi jos jonkinlaiset shampoot, naamiot ja seerumit. Oletko kuitenkaan tullut ajatelleeksi, että myös

Scroll to Top